Filmkamp 2022

Het Opgave Formulier 2022
Word – 465,0 KB 136 downloads
Algemene Voorwaarden Voor Het Filmkamp 2022
Word – 190,0 KB 132 downloads

Verslag Filmkamp 2021

Ook dit jaar, in de herfstvakantie, was er weer een jongeren filmkamp in de manege “het Hoefijzer” van Zwiggelte.

Dinsdags 19 oktober kwamen de jongeren al vroeg binnen lopen. Ze kwamen weer overal vandaan zoals Gouda, Zwartemeer, Hoogezand, Groningen, Hoogeveen en ook natuurlijk uit Beilen en Westerbork

De groep ging gelijk in 3 groepen aan de slag. De jongste filmers hadden serieuze onderwerpen uitgezocht als anorexia en ongewenste zwangerschap.

De tweede groep ging met Juul Rikkers en Robin Root verder met de opbouw van hun verhaal en de oudste deelnemers hadden een verhaal rond een weerwolf,

 's Avonds ging het feestje vaak nog even door tot in de kleine uurtjes.

Evert Hasselaar en Floris gaven een leuke en leerzame workshop en Juul was constant bezig om goede adviezen te geven. Noèmi hielp mee met spelregie waar nodig was.

Op vrijdag waren de films al aardig gevorderd . Het was als altijd weer moeilijk om afscheid te nemen van elkaar, er vloeide zelf tranen, ze willen niet naar huis, maar ja aan alles komt een eind.

Op verzoek van de jongeren zullen we proberen om volgend jaar een kamp van 5 dagen te organiseren dus houd je herfstvakantie vrij en zet hem vast in je agenda. Iedereen is welkom!.

Bianca van Gelderen