Begeleiders

Dit is de begeleiders pagina, hier stellen we je voor aan een aantal van onze begeleiders op de filmclub.

Bianca van Gelderen

'Doet alles achter de schermen.'

Hoi! Ik ben Bianca, ik ben niet iedere week bij de jongeren aanwezig op de club maar wel iedere dag bezig achter de schermen om zoveel mogelijk te regelen. zoals het onderhouden van de contacten. Maar ik vind het heerlijk om zo nu een dan een avond mee te draaien op de club en te voelen hoe deze groep met elkaar omgaat, het is altijd een feestje om iedereen weer even te zien en ik krijg veel energie van deze enthousiaste, fijne jongeren. Ik ben erg trots op onze jongeren. En ik vind het fijn dat ik daar als begeleider aan mee kan helpen.

Karin Kamp

'Wordt boos als je haar mevrouw Kamp noemt op de club.'

Hallo, ik ben Karin. Overdag mevrouw Kamp, want ik geef les op Volta.
Nu zou je denken: aha een docent film. Nee hoor, mijn vakken zijn wiskunde en natuurkunde met fotografie als hobby. Filmen heb ik pas geleerd bij Jong Film Studio. Ik geef hier dus ook geen les, maar begeleid de groep jongeren.
Uiteraard krijgen de jongeren wel eens les van een gastdocent, maar meestal leren we van elkaar en met elkaar. De groep jongeren is een fijne, sociale, vrolijke groep om mee te werken.

Michal Cepelak

'Is hier sinds Filmkamp 2022 en is niet door ons losgelaten'

Mijn naam is Michal en ik beschouw mezelf nog steeds als een nieuwkomer in Nederland. Oorspronkelijk kom ik uit Tsjechië. Ik ben gek op het visualiseren van geschiedenis, video, print, 3D visualisatie, 2d animatie en noem maar op. Ik heb meegedaan als begeleider van het filmkamp in 2022 en ik ben gebleven als clubbegeleider.

Lotte de Koning

'Leert elke week weer wat nieuws op de club.'

Hallo daar! Ik ben Lotte. Begeleider sinds eind 2022.
Ik vind het leuk om te zien dat je met een aantal enthousiaste jongeren een mooi resultaat kan neerzetten. Ik weet zelf nog niets van film maken, maar dat maakt dus helemaal niets uit bij deze club! Iedereen is welkom en werkt samen om te leren en tot nog toffere films te komen.
Superleuk dat ik daar aan mag bijdragen als begeleider.

Pepijn Root

'Moet nog veel leren.'

Hallo mijn naam is Pepijn Root. Ik ben 21 jaar oud en ben sinds het kamp van 2022 als begeleider gevraagd bij de Jong Film Studio Beilen. Hiervoor was ik al lid sinds 2015. Nu help ik met het begeleiden van de filmers en ben er voor ze voor hulp en dergelijke.

Noémi Wiekeraad

'Was begeleider voordat ze echt begeleider werd.'

Hey Hey. Ik ben Noémi en ik ben sinds 2017 lid van de filmclub. Hoewel ik nog niet lang (herfst 2022) begeleider ben van de filmclub, ben ik al veel langer bezig geweest met de club. Ik doe alle social media en promoties, ik begeleid films, maak planningen, en ik verzorg een aantal workshops per seizoen.