Clubleden

Hieronder zie je een aantal van onze clubleden, niet iedereen staat op de website, dus als je langskomt zijn er nog steeds nieuwe gezichten te vinden!

Marco Stulemeijer

'De persoon die van alles een blooperreel kan maken.'

Heyo, mijn naam is Marco en ik zit nu sinds 2018 bij de filmclub. Ik heb bij de filmclub tot nu toe heel veel gedaan en geleerd, maar heb daarbij ook een boel geweldige mensen leren kennen. We motiveren en inspireren elkaar om enorm toffe films te maken, en helpen graag met elkaars projecten mee. Het hoogtepunt voor mij ieder jaar is het filmkamp maar de wekelijkse ontmoetingen zijn natuurlijk ook heel leuk.
Kortom: toffe club, kom gerust eens langs.

Noémi Wiekeraad

'Loopt gestrest rond en vertelt je dat je een take voor de 16e keer opnieuw moet opnemen.'

Hej hej! Ik ben Noémi maar je mag mij ook 'Hey, jij' noemen.
Ik zit al sinds 2017 bij de club en kan je vertellen, het is nog steeds even leuk als toen ik zelf voor het eerst binnenkwam. Ik heb zelf ambitie als regisseur en dat mag ik delen met de filmclub. We maken samen toffe projecten en delen al onze creaties graag met elkaar. Hoe klein of groot ze ook zijn, je kan hier prachtig doorgroeien en goede connecties bouwen voor in de toekomst!

Lennart Heukers

'Hij weet hoe je heet water moet maken. 'Bax ouwe''

Hallo! Mijn naam is Lennart. Ik ben 20 jaar en kom uit Hijken. Ik ben in december 2022 bij de jongeren filmclub gekomen. Ik hoop via de filmclub meer dingen te leren over het filmen. Ik bezit zelf over videoapparatuur waaronder een drone dus de videoclub is een mooie uitkomst om ook van anderen te leren met filmen. Maar het belangrijkste waarvoor ik bij filmclub kom is wel de gezelligheid op donderdagavond!

Julia Wülfert

'Maakt altijd thee voor je, en als zij er niet is dan hebben we geen thee'

Hey! Ik ben Julia, 20 jaar jong. Ik ben al sinds  2019 lid van de filmclub. Via filmkamp heb ik geleerd hoe leuk de club is. Tijdens de club sta ik het liefste achter de camera, maar ik hou me ook bezig met shotlists en korte animaties. Ik ga graag naar de club toe omdat ik zo gemotiveerd blijf om met mijn hobby bezig te gaan. Ik ben er nu wekelijks mee bezig en samen is het altijd leuker dan als je het alleen doet.

Elin van der Velden

'Onthoudt alles voor je wanneer jij het zelf bent vergeten.'

Hallo! Ik ben Elin en ik ben 16 jaar. Ik zit nu sinds groep acht bij de filmclub. Bij de filmclub heb ik het totale proces van een film maken geleerd. Ook heb ik heel veel leuke mensen ontmoet. Daar ben ik dankbaar voor. Filmkamp is een hoogtepunt in mijn jaar, het is altijd heel gezellig, en ik vind het super leuk om in vier dagen een short film te maken! Ik hoop dat ik nog lang deel van deze gezellige club uit mag maken.

Jayden Stevens

'Hij is er of hij is er niet, je zal het nooit zeker weten.'

Hoi, mijn naam is Jayden. Ik zit nu, pak m' beet, sinds 2020 bij de filmclub. Iedere clubavond is het gezellig en ik kijk elke week weer naar uit naar de donderdagavond. Mijn leukste herinnering aan de Filmclub moet toch wel het filmkamp zijn. Een hele week omgaan met mensen waar ik het goed mee kan vinden! Tot zover mijn korte opinie over de filmclub, en de nog kortere introductie van mijzelf. Tschüss

Floris Bulk

'Het langste clublid, die ook vaak met een nieuw kapsel naar de club komt.'

Hallo, ik ben Floris. Ik ben een enthousiaste humorist die het erg leuk vind om met mensen te praten. Op filmkamp 2019 heb ik samen met Marco een script geschreven voor een videoclip. Stel je voor, twee mannen komen een lege schuur binnen lopen met dikke tassen in beide handen. Ze stoppen met lopen en kijken naar voren met dood serieuze blikken. Één van hun zegt: "Als we dit flikken hebben we het echt geflikt." Die lijn is absurd krachtig en ik ben er nogsteeds erg trots op.

Anke Hofman

'Komt vaak te laat, maar je merkt het niet want zij is de kleinste van de club.'

Ik ben Anke, 22 jaar. Ik zit bij de filmclub sinds 2015. Ik heb daarom ook heel veel geleerd door de jaren heen. Ik begon eest een beetje met acteren en ben daarna meer gaan regiseren en scripts schriven.
Wat ik nu graag nog wil leren is om special effects make up te doen.
Ze noemen mij ook wel de kleinste van de filmclub terwijl ik toch 1 van de oudste ben. We zijn zo'n hechte groep dat we altijd wel met elkaar kunnen dollen.

Ilse Mouwen

'Brengt je altijd alles wat je nodig hebt, zelfs als je niet wist dat je het nodig had.'

Hallo, ik ben Ilse, ik ben 15 jaar en zit nu sinds 2021 bij de filmclub. Het is altijd heel gezellig en iedereen is heel aardig. We maken leuke films en kijken er dan ook naar. Ik kijk er elke week weer naar uit om naar de filmclub toe te gaan en lekker thee te drinken. :)

Pepijn Root

'Komt altijd in werkkleding naar de club.'

Mijn naam is Pepijn Root. Ik zit sinds 2015 bij de filmclub in Beilen. Ik ben er bij gekomen door mijn interesse in film maar ben gebleven voor de gezelligheid en de nieuwe skills die we met z'n alle leren. Vaak ben ik acteur maar de laatste tijd probeer ik steeds meer aan de andere kant de camera. We hebben echt een bijzondere groep bij de filmclub dat open staat voor iedereen om gezellig mee te doen. we hebben allemaal een interesse in film en dat brengt ons op een unieke manier samen.