Home » Junioren » Festivals en wedstrijden

Festivals en wedstrijden

Nova jonge filmers festival 2021

Ieder jaar wordt er in samenwerking met de NOVA een landelijk jongeren filmfestival georganiseerd.

De eerste 10 jaar gebeurde dat in de provincie Drenthe, het enthousiasme werd steeds groter en vooral in andere delen van het land.

Daarom wordt het nu meer centraal georganiseerd en is het opgenomen binnen het grote NOVA filmfestival.

Voor alle informatie kan je gaan naar de website van : www.novajongefilmers.nl

We hopen dat er weer heel veel films worden ingestuurd. Ze moeten binnen zijn voor 15 september!

"Jongeren aan zet"

Tijdens de coronaperiode, wilden we ervoor zorgen, dat er geregeld iets van actie was voor de leden.

Daarom organiseerde de Jong filmstudio Beilen samen met de gemeente Midden Drenthe en de Stichting Welzijn een filmwedstrijd voor jongeren.

Daar werd heel enthousiast op gereageerd. De films die toen ingestuurd zijn kan iedereen hieronder nu bekijken.

Foto's van de prijsuitreiking