BVC

FILMCLUB BVC

De Beiler Video Club BVC is de filmclub voor Midden Drenthe en omgeving. Het is een enthousiaste club die bestaat uit 2 afdelingen: junioren vanaf groep 8 en senioren, vanaf 24 jaar.

Tegenwoordig kunnen we al mooie opnames maken met ons mobieltje, maar op de club worden specifieke filmcamera's gebruikt.

Privé films kunnen thuis worden gemaakt, tijdens de vakantie of in de natuur. Maar met enthousiaste clubleden heb je meer mogelijkheden, zoals o.a. het maken van documentaires en speelfilms.

Een film kan geoptimaliseerd worden door deze te bewerken met de computer. Scènes kunnen worden geknipt, verkort of verplaatst. Een voice-over of muziek kan worden toegevoegd. Tijdens de clubavonden wordt kennis hierover uitgewisseld.

Iedereen kan op de clubavonden binnenlopen om, onder het genot van een kopje koffie, kennis te maken met onze club.

U bent van harte welkom op de club

Onze club bestaat dit jaar 30+1 jaar. We willen dat uiteraard vieren.